Pågående seriespel säsong 2019-2020:

Ungdomsserien, division 1

Ungdomsserien, division 4

Allskånskan 19-20, division 2 A

Sikta mot stjärnorna 2020

Seriespelen i ungdomsserien är nu avslutade. I sista matchen i Helsingborg tog Eskil och Qianqian de tuffa partierna med lag 1 i division 1 mot riktigt tufft motstånd, det var sånär att det räckt till vinst idag för lag 1 men nu blev det oavgjort 2-2 mot LASK 2 efter att Eskil och Qianqian alltså förlorade mot två bra spelare medan Jacob och Oscar vann sina partier.

Det blev också superspännande för lag 2 efter wo-vinst i första med en direkt seriefinal mot Ystad i sista ronden, Ystad som ledde inför ronden. Det var så jämnt i tabellen att en förlust kunde inneburit fjärde plats i serien, men nu blev det alltså en vinst och serieseger mot Ystad efter att såväl Jakob som Rasmus och Carl vunnit sina partier efter säkert spel av alla och Rasmus fått säkra vinsten i det sista partiet efter bra spel. Kul, välförtjänt och nu blir det ett snäpp upp till nästa säsong i division 3!

Lag 1 flyttas ner till division 2 efter att ha kommit 5:a av 6 lag i division 1, men det blir kanske bra då det varit lite tufft under säsongen när nu några av våra äldre spelare slutat och det varit ett stort steg för de yngre att spela i division 1. Men för två år sedan fick lag 2 inte många matchpoäng i division 4, i fjor blev det en tredjeplats och nu vinner man serien, det blir bättre år för år så det ser bra ut 😉