Division 2

I division 2 hade vi hemmamatch och mötte Helsingborgs ASK 2 och Lunds ASK 3. Det slutade med 2 x 4-0, och därmed har vi redan säkrat seriesegern trots att en rond återstår, vilket innebär att vi kommer att få spela i division 1 nästa år! I laget spelade Jacob, Oscar, Simon och Anton.

Division 4

Vårt division 4-lag fick denna gång bege sig till Svedala och spela hos En Passant. Det visade sig bli en svår omgång. De tre ronderna slutade med två oavgjorda matcher mot Helsingborgs ASK 4 och Bara Bönder 2 (alltså 2-2 i de matcherna), medan den sista ronden slutade med förlust mot Helsingborgs ASK 3 med 1-3. Totalt ligger vårt lag på 2:a plats inför avslutningen (2 ronder kvar) 2 poäng före 3:an, till förstaplatsen är det för långt men ett bra resultat i sista ronden så behåller vi förhoppningsvis andraplatsen! I laget spelade denna gång Karl, Eskil, Hugo och Hanna (som fick två wo-vinster!).

Nybörjarserien

Vårt nybörjarlag slutligen fick åka ända till Höllviken för att spela gruppspel i nybörjarserien mot fem andra nybörjarlag. Det gick jättebra i första tävlingen för våra spelare, på de fem ronderna blev det tre vinster (mot Stora Hammars SK 1 och 3 samt Lunds ASK 6), en oavgjord mot Stora Hammars SK 4 och en förlust mot En Passant 5 vilket totalt innebar tredje plats i gruppen av sex lag! I laget spelade Qianqian, Rasmus, Jakob och Maja. Alla fick vinna minst varsitt parti och gjorde en jättebra insats, trots att det också var första gången de spelade ett tävlingsparti med schackklocka! Nu blir det spel mot de tre tätplacerade lagen från den andra gruppen med nybörjarlag som spelades i Staffanstorp i finalomgången som för samtliga lag i de olika serierna spelas den 11 mars.