Åtta spelare från SK Sandlöparen hade kvalificerat sig till GP-finalen i Malmö 20-21 maj. Av de åtta kvalificerade deltog sju spelare.

Resultatmässigt fick vi två vinnare: Jacob vann Kadettklassen och Oscar Miniorklassen! De tog båda 5½ poäng av 6 möjliga i finalen och vann därmed både sista deltävlingen och den sammanlagda tabellen. Men även övriga spelare gjorde bra insatser! Erik tog 3½ poäng efter en stark spurt och hamnade 6:a i sammandraget i miniorklassen. Anton tog 2½ poäng i den tuffa kadettklassen och spelade bland annat remi mot slutlige tvåan och gjorde också ett bra parti mot Jacob i sista ronden. Anton kom på en total 5:e plats i GP-serien. Simon inledde starkt och ledde kadettklassen efter två ronder och två vinster, sedan blev det tuffare matcher men ändå en klart godkänd insats med tanke på motståndet. Simon slutade bara ett par placeringar bakom Anton i totalsammandraget.

Anton, Oscar, Jacob, Simon och Erik

Yngsta klassen spelade enbart lördagen och där hade vi två deltagare, Karl och Eskil. Båda slutade på 3 poäng på de 6 ronderna, Eskil efter en stark spurt och Karl efter en bra inledning där han bland annat vann ett mycket fint parti mot slutlige trean i sammandraget. Karl slutade på 7:e plats i sammandraget och Eskil några platser bakom.

Med många nya duktiga spelare i klubben hoppas vi förstås kunna få med ännu fler spelare till finalen nästa år!