Efter att skolan öppnat upp för att andra än skolans personal kan vara i skolans lokaler igen har vi haft kontakt med skolan och diskuterat i styrelsen och beslutat att starta upp schackverksamheten igen från och med måndag 24/8. Vi kommer att ha verksamhet samma dagar och tider som tidigare år, dvs måndagar och torsdagar 17-18 för basgruppen och 18-19:30 för fortsättningsgruppen.

Vi följer förstås FHM:s riktlinjer och kommer att möblera luftigt och tillhandahålla handsprit. Har man några sjukdomssymptom ber vi förstås också att man stannar hemma från träningen den gången.

Alla får självklart göra sin egen bedömning om man vill delta i verksamheten under träningarna, som vanligt kommer vi att försöka skicka ut veckoinformation om vad vi gör på träningarna fortlöpande. Har ni några frågor eller funderingar kring verksamheten får ni gärna höra av er till någon av oss tränare eller övriga styrelsen.

Det finns inga definitiva besked än om planerade turneringar och seriespel under rester av året. Så om det får vi återkomma när Sveriges Schackförbund har kommit ut med mer info.

Vi ses på träningarna!

Mvh

Styrelsen och tränarteamet